.:. به پايگاه اطلاع رساني مركز تقويم مؤسسه ژئوفيزيك دانشگاه تهران خوش آمديد    .:.

صفحه اول
معرفى مركز
كتابخانه
مركز تقويم
كتاب‌شناسى
تقويم
طرح‌هاى
پژوهشى
کارگاه
آموزشي
پيوندها
كاربران حاضر:
1034 نفر

تاريخ : 05/05/1387
منبع : مركز تقويم

عنوان : اطلاعيه مركز تقويم در مورد خورشيدگرفتگي روز جمعه،‌ 11 مرداد 1387

شرح خبر :

شوراي مركز تقويم دانشگاه تهران وابسته به مؤسسه ژئوفيزيك اعلام مي‌نمايد كه در روز جمعه 11 مرداد 1387، خورشيدگرفتگي رخ خواهد داد.
  اين گرفتگي در بخش كوچكي از شمال كانادا و جزاير شمالي آن، شمال گرينلند، شمال و نواحي مركزي روسيه، غرب مغولستان، نواحي مركزي چين به صورت كلي ديده مي‌شود. اين گرفتگي در شمال كانادا ، اروپا جز بخشي از جنوب آن و آسيا جز بخش كوچكي از جنوب غرب و شرق آن به صورت جزئي ديده مي‌شود.
  در شهر تهران گرفتگي در ساعت 14 و 34 دقيقه آغاز مي‌شود و در ساعت 15 و 33 دقيقه به حداكثر مي‌رسد كه در اين حالت ماه 25 درصد از سطح قرص خورشيد را مي‌پوشاند. اين گرفتگي در ساعت 16 و 28 دقيقه در تهران خاتمه مي‌يابد
  مشخصات خورشيد گرفتگي براي تمامي مراكز استانهاي كشور در پيوند مربوطه قابل مشاهده است.
  خورشيدگرفتگي در مناطق شمال شرقي ايران نسبت به ديگر مناطق كشور طولاني‌تر است و بخش وسيع‌تري از قرص خورشيد پوشيده مي‌شود. توجه به اين نكته لازم است كه مشاهدة مستمر خورشيدگرفتگي به بينايي آسيب مي‌رساند و براي اين كار، استفاده از صافي‌هاي مناسب ضروريست.

پيوند مرتبط:
مشخصات خورشيد گرفتگي براي مراكز استانهاي كشور