.:. به پايگاه اطلاع رساني مركز تقويم مؤسسه ژئوفيزيك دانشگاه تهران خوش آمديد    .:.

صفحه اول
معرفى مركز
كتابخانه
مركز تقويم
كتاب‌شناسى
تقويم
طرح‌هاى
پژوهشى
کارگاه
آموزشي
پيوندها
كاربران حاضر:
1120 نفر

تاريخ : 13/11/1386
منبع : مركز تقويم

عنوان : ماه‌گرفتگي بامداد پنج‌‌شنبه 2 اسفند 1386

شرح خبر :

بسمه تعالي
  شوراي مركز تقويم مؤسسه ژئوفيزيك دانشگاه تهران بر پايه آخرين دستاوردهاي نجومي اعلام مي‌دارد كه از ساعت 5 و 13 دقيقه بامداد پنج‌‌شنبه 2 اسفند 1386، ماه‌گرفتگي شروع مي‌شود. در ساعت 6 و 31 دقيقه، سايه زمين تمام قرص ماه را مي‌پوشاند و ماه گرفتگي كلي آغاز مي‌شود. در ساعت 7 و 21 دقيقه ماه‌گرفتگي كلي تمام شده و ماه شروع به باز شدن مي‌كند. پايان ماه‌گرفتگي در ساعت 8 و 39 دقيقه اتفاق مي‌افتد. ناظران در شرق و برخي مناطق مركزي و جنوبي ايران، قبل از آغاز گرفتگي كلي به علت غروب ماه مراحل ماه گرفتگي كلي را مشاهده نخواهند كرد.
  پايان گرفتگي كلي و جزئي در تمام نقاط ايران پس از غروب ماه رخ مي‌دهد.
  اين گرفتگي غير از بخش‌هاي مركزي و شرق آسيا و اقيانوسيه در تمام دنيا قابل رؤيت است كه در اروپا، آفريقا (به جز بخش كوچكي از شرق آن) و بخش كوچكي از آسياي غربي اين گرفتگي به صورت كلي نيز قابل رؤيت خواهد بود.