.:. به پايگاه اطلاع رساني مركز تقويم مؤسسه ژئوفيزيك دانشگاه تهران خوش آمديد    .:.

صفحه اول
معرفى مركز
كتابخانه
مركز تقويم
كتاب‌شناسى
تقويم
طرح‌هاى
پژوهشى
کارگاه
آموزشي
پيوندها
كاربران حاضر:
1117 نفر

تاريخ : 22/02/1390
عنوان : اطلاعیه شورای مرکز تقویم در مورد ماه‌گرفتگی کلی روزهای 25 و 26 خرداد

شرح خبر :

بسمه تعالي
  شوراي مركز تقويم مؤسسه ژئوفيزيك دانشگاه تهران بر پايه آخرين دستاوردهاي نجومي اعلام مي‌دارد كه از ساعت 22 و 53 دقیقه چهار‌شنبه 25 خرداد 1390، ماه‌گرفتگي شروع مي‌شود. در ساعت 23 و 53 دقيقه، سايه زمين تمام قرص ماه را مي‌پوشاند و ماه‌گرفتگي كلي آغاز مي‌شود. در ساعت 1 و 33 دقيقه بامداد پنج‌‌شنبه 26 خرداد 1390، ماه‌گرفتگي كلي تمام شده و ماه شروع به خروج از سایه (باز شدن) مي‌كند. پايان ماه‌گرفتگي در ساعت 2 و 32 دقيقه اتفاق مي‌افتد.
  اين گرفتگي كلي در تمام ايران قابل رؤيت خواهد بود. همچنين در آسيا (به جز بخشی از شمال روسیه)، اروپا (به جز بخشی از شمال اروپا)، آفريقا، آمريكاي جنوبي (به جز بخشی از شمال غربی)، اقيانوسيه و جنوبگان مشاهده خواهد شد.